Mehdipour M,  Hakemi Vala M,  Sadrzadeh-Afshar M,  Gholizadeh N. In vitro antifungal effect of cinnamon extract on candida species.  Caspian J Dent Res 2018; 7 (2) :49-53
URL: 
http://cjdr.ir/article-1-240-fa.html     
                     
                    
                    مهدی پور معصومه،  حاکمی والا مژده،  صدرزاده افشار مریم سادات،  قلیزاده نرگس. اثر ضد قارچی عصاره دارچین بر روی گونههای کاندیدا در محیط آزمایشگاهی.  مجله تحقيقات دندانپزشكي كاسپين. 1397; 7 (2) :49-53
URL: http://cjdr.ir/article-1-240-fa.html
     
                     
					 
					
                 
                
                    
                    
                    
                    گروه بیماری دهان، دانشکده دندانپزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهران،تهران،ایران. ، n.gholizadeh88@gmail.com
                    
                    
                    چکیده:       (7544 مشاهده)
                    
                    
                    مقدمه: دارچین در اهداف مختلف پزشکی مورد استفاده قرار میگیرد. هدف از مطالعه حاضر مقایسه اثر بخشی عصاره دارچین و آمفوتریسینB بر روی گونههای کاندیدا در محیط آزمایشگاهی میباشد.
مواد و روش ها: نمونه های مطالعه شامل گونههایکاندیدا آلبیکنس و کاندیدا کروزوئی بودندکه ازکلکسیون سازمان پژوهشهای علمی وصنعتی ایران تهیه شد. حداقل غلظت مهار کننده تعیین گردید و اثرات عصاره با آمفوتریسین B بر روی این قارچها مقایسه گردید.
یافته ها: نتایج این مطالعه نشان داد که آمفوتریسین B ، عصاره الکلی و عصاره آبی دارچین با عث مهار رشد کاندیدا آلبیکنس و کاندیدا کروزویی با حداقل غلظت های مختلف شدند.
نتیجه گیری: عصاره الکلی دارچین فعالیت مهارکنندگی چشمگیری برروی مخمرهای کاندیدا نشان میدهد. بنابراین می تواند به عنوان جایگزین گیاهی استفاده شود.
 
                     
                    
                    
                    
                    
                    نوع مطالعه:  
مقاله کوتاه |
                    موضوع مقاله: 
                    
بیماری های دهان  
                     
                    
                    
| * نشانی نویسنده مسئول: دانشکده دندانپزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهران،تهران،ایران. |