Mehdipour M, Hakemi Vala M, Sadrzadeh-Afshar M, Gholizadeh N. In vitro antifungal effect of cinnamon extract on candida species. Caspian J Dent Res 2018; 7 (2) :49-53
URL:
http://cjdr.ir/article-1-240-fa.html
مهدی پور معصومه، حاکمی والا مژده، صدرزاده افشار مریم سادات، قلیزاده نرگس. اثر ضد قارچی عصاره دارچین بر روی گونههای کاندیدا در محیط آزمایشگاهی. مجله تحقيقات دندانپزشكي كاسپين. 1397; 7 (2) :49-53
URL: http://cjdr.ir/article-1-240-fa.html
گروه بیماری دهان، دانشکده دندانپزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهران،تهران،ایران. ، n.gholizadeh88@gmail.com
چکیده: (6767 مشاهده)
مقدمه: دارچین در اهداف مختلف پزشکی مورد استفاده قرار میگیرد. هدف از مطالعه حاضر مقایسه اثر بخشی عصاره دارچین و آمفوتریسینB بر روی گونههای کاندیدا در محیط آزمایشگاهی میباشد.
مواد و روش ها: نمونه های مطالعه شامل گونههایکاندیدا آلبیکنس و کاندیدا کروزوئی بودندکه ازکلکسیون سازمان پژوهشهای علمی وصنعتی ایران تهیه شد. حداقل غلظت مهار کننده تعیین گردید و اثرات عصاره با آمفوتریسین B بر روی این قارچها مقایسه گردید.
یافته ها: نتایج این مطالعه نشان داد که آمفوتریسین B ، عصاره الکلی و عصاره آبی دارچین با عث مهار رشد کاندیدا آلبیکنس و کاندیدا کروزویی با حداقل غلظت های مختلف شدند.
نتیجه گیری: عصاره الکلی دارچین فعالیت مهارکنندگی چشمگیری برروی مخمرهای کاندیدا نشان میدهد. بنابراین می تواند به عنوان جایگزین گیاهی استفاده شود.
نوع مطالعه:
مقاله کوتاه |
موضوع مقاله:
بیماری های دهان
* نشانی نویسنده مسئول: دانشکده دندانپزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهران،تهران،ایران. |